El SantCu dorm líder després de superar amb contundència el Sant Joan Despí

Un hat trick de Guillem Benet permet la cinquena victòria consecutiva


  • Comparteix:

El Santcu continua amb una bona dinàmica / Font: Cugat Mèdia

El Santcu continua amb una bona dinàmica / Font: Cugat Mèdia

El Sant Cugat Futbol Club guanya (0-3) al camp del Sant Joan Despí a la jornada 11 del grup 3 de la Segona Catalana i deixa els vermell-i-negres com a líders provisionals. Un hat trick de Guillem Benet enel primer temps ha certificat el triomf dels de Joan Garcia. Els santcugatencs sumen cinc victòries consecutives i sense encaixar cap gol.

El SantCu continua com una piconadora tant en atac com en defensa. Els vermell-i-negres han deixat el matx tancat en el primer temps amb tres gols, obra de Guillem Benet. El jove mitjapunta ha fet els dos primers gols després de pressionar la sortida de pilota dels locals amb l'ajuda de Naufal. El santcugatenc ha definit de manera magistral l'u contra u amb el porter. El darrer gol ha estat després de rebre una passada perfecta de Sergi Mas. Els santcugatencs han mantingut el marcador en el segon temps i ara ja pensen en el proper matx davant el Bellvitge, quart classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.