L'Atlètic Junior frega l'èpica però es queda a les portes del triomf en el derbi contra el Valldoreix

Els d'Alberto Morales han aconseguit empatar un partit que els verd-i-blancs dominaven per 3 gols a 1 a falta de 15 minuts per al final

El Valldoreix FC i l'Atlètic Junior firmen les taules (3-3) en un partit on els d'Alberto Morales s'han quedat a les portes de culminar una remuntada èpica. Tot i gaudir d'un resultat favorable de 3 a 1 a 15 minuts per al final, els verd-i-blancs han vist com els visitants han igualat el marcador gràcies a dos errors defensius i han fregat el triomf amb clares ocasions als instants finals del partit. Un empat que deixa als valldoreixencs en cinquena posició amb 22 punts i a l'Atlètic Junior dotzè amb 15 al grup 3 de la Segona Catalana.

El tercer derbi santcugatenc de la temporada ha començat amb tots dos conjunts mesurant la força de l'altre, amb un Atlètic Junior que ha intentat tenir la possessió de la pilota per controlar el joc. La primera notícia del partit, però, no ha arribat fins al minut 21 amb Simón Heredia com a protagonista, ja que el jugador verd-i-blanc ha hagut d'abandonar el terreny de joc per una lesió greu al genoll. Tres minuts més tard, el Valldoreix ha aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol de Carlos Belmar a la sortida d'un córner aprofitant la debilitat dels visitants en les jugades de pilota parada.

El gol ha donat ales als locals, que han continuat generant perill a la porteria defensada per Albert Bonet. Un porter que ha vist com al minut 41 Jacobo s'ha inventat una jugada individual dins l'àrea per ampliar la distància en el marcador abans del descans. La diferència, però, ha estat un miratge, ja que Jordi Morcego ha provocat un penal per mans pocs minuts després. La pena màxima l'ha transformada Carlos Esteban i ha permès a l'Atlètic Junior marxar als vestidors amb la confiança d'empatar el partit renovada.

A la represa, nova galleda d'aigua freda per als visitants. Només cinc minuts després d'iniciar-se la segona meitat, els verd-i-blancs han aconseguit superar la pressió dels visitants i Nacho Torrentbó ha culminat la jugada amb un autèntic golàs des de fora l'àrea per tornar a posar coll amunt el partit per l'Atlètic Junior. Amb el 3 a 1 el partit s'ha refredat, i no ha estat fins a 15 minuts per al final que la tensió s'ha apoderat del duel. David Escario ha enganyat el porter i ha retallat distàncies amb un gol de falta que ha col·locat de nou als blau-i-negres dins el partit.

Amb l'empenta del gol, l'Atlètic Junior ha fet un pas endavant i ha fet seu el control del partit davant un Valldoreix nerviós, imprecís i amb un home menys després de l'expulsió de Jordi Morcego. Al minut 80, dos defenses del conjunt verd-i-blanc han xocat en anar a la vegada per la pilota i han deixat tot sol davant del porter a Carlos Esteban, que no ha perdonat i ha empatat el partit amb el seu particular doblet. Un gol que ha enfonsat als locals i ha motivat encara més als blau-i-negres, que no s'han conformat a haver remuntat un 3 a 1 en contra i han buscat el quart gol fins al final del partit. Els d'Alberto Morales han fregat la gesta, però finalment el derbi ha acabat en taules.

L'entrenador del Valldoreix, José Vargas, ha lamentat els errors defensius de l'equip però ha definit l'empat com a 'just'. Morales, per la seva banda, ha felicitat als seus jugadors per no rendir-se, malgrat el resultat advers i ha posat en valor el punt aconseguit. A la propera jornada, els verd-i-blancs visitaran el camp de l'Olivella i l'Atlètic Junior el del Sitges, el líder de la competició.

José Vargas

L'ímpetu del Junior ha sigut important, però al final han estat els nostres errors defensius els que han permès que ells entrin al partit. Ha estat un empat just.