El SantCu derrota l'Almeda a domicili i encadena la setena victòria consecutiva

Els vermell-i-negres són segons després de superar l'Almeda amb gols de Capel i Benet


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'equip masculí del Sant Cugat Futbol Club supera l'Almeda (1-2) a la jornada 13 del grup 3 de la Segona Catalana i encadena set triomfs consecutius. Els vermell-i-negres s'han avançat al segon temps amb dianes de Marc Capel i Guille Benet, però els locals han retallat diferències a falta d'un quart d'hora. Els de Joan Garcia han patit per sumar el triomf que els situa en segona posició, a un punt del líder, el Sitges. Els santcugatencs rebran d'aquí a 15 dies el San Mauro, rival de la part baixa de la taula.

El SantCu ha demostrat ofici en el matx disputat al camp de l'Almeda davant un conjunt molt físic i dominador del joc directe. El primer temps ha estat ensopit i sense ocasions clares. A la represa, l'entrada de Guillem Benet ha amenitzat el joc ofensiu dels vermell-i-negres. Els santcugatencs han marcat a través d'una falta lateral que Marc Capel després d'un rebot ha fet el 0 a 1. Pocs minuts després, Guillem Benet ha fet el segon de jugada individual. L'Almeda ha estirat línies i els locals han marcat de falta quan restaven 15 minuts. Emoció, tensió i nervis amb un SantCu defensant-se amb ungles i dents de les escomeses dels locals. Tres punts més al sac vermell-i-negra i el segon entrenador, Nelson Ocampo, ressalta la bona feina dels jugadors.




Nelson Ocampo

L'equip ha reaccionat al segon temps i han fet les coses que s'han demanat des de la banqueta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.