L'Atlètic Junior es veu superat pel líder, el Sitges, en un segon temps d'efectivitat local

Els santcugatencs s'han deixat remuntar un 0 a 2 en set minuts fatídics de la segona meitat

L'Atlètic Junior perd (3-2) al camp del Sitges, líder del grup 3 de la Segona Catalana, a la jornada 13 de competició. Els santcugatencs s'han avançat 0 a 2 amb gols de Carlos Esteban i Pablo Alonso a la primera meitat. A la represa, els locals han capgirat el marcador a la primera mitja hora del segon temps. Els d'Alberto Morales són tretzens i d'aquí a 15 dies rebran l'Olivella, dotzè.

Carlos Esteban i Pablo Alonso han rematat dues faltes laterals que han certificat el 0 a 2 al camp del líder, el Sitges. Els locals no han generat perill al primer temps, però a la represa, dues sacades de banda amb rebots han servit perquè el Junior encaixés dos gols. Després de l'empat, els del Garraf han assolit la remuntada a un quart d'hora del final. El tècnic, Alberto Morales, lamenta els set minuts fatídics on han encaixat els dos gols.