FUTBOL: El Júnior s'endú el debi de la Segona Regional de Futbol en golejar el Mira-sol 1 a 4

El Júnior goleja el Mirasol per 1 a 4 en el derbi de la Segona Regional de futbol disputat aquest cap de setmana. Amb aquesta victòria el conjunt de Manuel Manchón se situa segon a la general amb un partit menys. Altres resultats són Sant Quirze 3 Penya Blau-grana Sant Cugat 1, i Can Rull 2 La Farga 1. Els conjunts locals tenen tres setmanes de descans i tornaran a la competició el cap de setmana del 8 i 9 de gener.

El derbi de la Segona Regional de futbol va acabar amb golejada del Júnior al camp mirasolenc. La primera part del partit va estar molt igualada i els dos conjunts van marxar al descans amb empat a 1. A la represa però, l'esgotament va passar factura als jugadors del Mira-sol, que van veure com l'equip blau-i-negre arrodonia el marcador amb l' 1 a 4 definitiu.
Escoltem Manuel Manchón, tècnic del Júnior.

Manuel Machón

La primera parte fue más igualda, pero dominamos el partido. En la segunda parte el Mirasol estava justo físicamente

De la seva banda, la Penya Blau-grana Sant Cugat va caure per 3 a 1al camp del Sant Quirze i continua tretzè empatat a 14 punts amb el Mira-sol. Pel que fa la Farga continua últim després de caure davant el Can Rull per 2 a 1.

Encara resten quatre partits per acabar la primera volta, tot i així els equips santcugatencs tenen tres setmanes de vacances. El diumenge 9 de gener la Farga rep la Sabadellenca, que és novè a la general. L'entrenador local, Antoni Barrachina, assegura que el plantejament per millorar la situació a la classificació és descansar i jugar sense pressió.

Antoni Barrachina

El que hem de fer és descansar i començar a jugar partits sense pressió

Altres enfrontaments del 9 de gener amb presència santcugatenca són Júnior-Tibidabo, 25 de Setembre-PBSC, i Pajaril-Mirasol. El dia 12 de gener el Júnior disputarà el partit ajornat corresponent a la dotzena jornada de lliga enfront el Cerdanyola.