El SantCu perd per la mínima contra el Molins i trenca la seva ratxa de vuit victòries seguides

Els vermell-i-negres cauen a domicili per 1 gol a 0 i cedeixen el lideratge de la categoria


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Autor: Cugat Mèdia.

Imatge d'arxiu / Autor: Cugat Mèdia.

L'equip masculí del Sant Cugat ha perdut (1-0) al camp del Molins de Rei per culpa d'un gol solitari de Marc Fuixa al minut 18. Els de Joan Garcia han tingut un parell d'ocasions clares per aconseguir l'empat a la segona meitat, però la manca de precisió en els un contra un davant del porter ha condemnat els vermell-i-negres. D'aquesta manera, el SantCu es retroba amb la derrota després d'haver guanyat vuit partits consecutius, la qual cosa li havia permès escalar fins al lideratge del grup 3 de la Segona Catalana, que ara passa a mans del Sitges. Amb la desfeta, el Sant Cugat cau a la segona posició i tanca l'any amb 32 punts.

El segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampos, ha valorat de forma positiva la situació en què es troba l'equip coincidint amb l'aturada de Nadal. Ocampos ha assegurat que, tot i haver trencat la ratxa d'imbatibilitat, la derrota contra el Molins els ha deixat 'bones sensacions' perquè, segons ell, el Sant Cugat 'ha dominat moltes de les fases del joc en un camp difícil'. Els vermell-i-negres tornaran als terrenys de joc al gener per enfrontar-se a la Fontsanta en el primer partit del 2020.







Nelson Ocampos

Hem perdut la ratxa, però el partit ha generat bones sensacions perquè hem dominat moltes fases del joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.