El Valldoreix tira d'ofici per guanyar a domicili contra l'Espluguenc en un partit bregat

Els verd-i-blancs s'imposen per 1 gol a 2 i recuperen la tercera posició a la classificació

Imatge d'arxiu / Autor: Cugat Mèdia.

El Valldoreix s'ha imposat (1-2) amb solvència al camp de l'Espluguenc i escala fins a la tercera posició del grup 3 de la Segona Catalana. Els verd-i-bancs s'han endut la victòria gràcies als gols d'Álvaro Bretons, just abans del descans, i de Nicolás Olóndriz, al minut 58, que ha servit per neutralitzar l'empat momentani de l'Espluguenc. Amb aquesta victòria, els homes de José Andrés Vargas se'n van a l'aturada nadalenca amb 29 punts, i a tres de distància del Sant Cugat. El Valldoreix jugarà el proper partit després de vacances a casa contra el Sant Joan Despí.