SantCu, Valldoreix i Atlètic Junior inicien un vertiginós 2020 al grup 3 de Segona Catalana

SantCu i Valldoreix llluiten a la part alta i l'Atlètic Junior cerca regularitat per apropar-se


  • Comparteix:

Imatge del derbi entre el Valldoreix i l'Atlètic Junior / Font: Cugat Mèdia

Imatge del derbi entre el Valldoreix i l'Atlètic Junior / Font: Cugat Mèdia

El grup 3 de Segona Catalana de futbol reviurà tres derbis més al 2020 amb el SantCu, el Valldoreix i l'Atlètic Junior com a protagonistes. SantCu, segon, i Valldoreix, tercer, mantenen una lluita aferrissada per les primeres posicions. L'Atlètic Junior és novè i vol aprofitar el 2020 per apropar-se a les posicions capdavanteres del grup. En futbol femení, el SantCu és cinquè, a nou dels dos colíders, el Món Femení Terrassa i el Riudoms.

Tres derbis en aquest 2020

Valldoreix-SantCu, SantCu-Atlètic Junior i Atlètic Junior-Valldoreix seran els tres derbis per aquest 2020. SantCu i Valldoreix mantenen una lluita molt competitiva amb Sitges per les dues primeres posicions de la classificació. El SantCu va veure trencada la seva ratxa victoriosa de vuit triomfs consecutius en el seu últim partit de 2019 a Molins de Rei i ara li toca tornar a guanyar per seguir lluitant per l'ascens. El Valldoreix és el millor visitant del grup i ara necessita millorar els números com a local. L'Atlètic Junior necessita encadenar una bona ratxa de resultats i allunyar-se de la part baixa de la classificació i mirar més amunt.

El femení del SantCu vol ser més competitiu

Les de Carlos Navas han tingut un tram inicial de temporada amb molts dubtes, però han tancat el 2019 amb un triomf brillant davant el tercer classificat, el Palautordera. Les vermell-i-negres volen millorar els resultats en aquest 2020 per apropar-se a la part alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.