El SantCu referma el seu lideratge guanyant per la mínima un duel directe contra el Sitges

Els vermell-i-negres vencen per 2 gols a 1 i deixen el segon classificat a cinc punts per sota

El Sant Cugat FC consolida el seu lideratge del grup 3 de la Segona Catalana després de superar (2-1) el Sitges en un duel directe a la part alta de la classificació. Un doblet de Naoufal El Ghrim ha decantat a favor dels santcugatencs un partit molt igualat. Un penal transformat per Naoufal al minut 66 ha permès als vermell-i-negres jugar amb més comoditat durant una segona meitat on han arribat més a l'àrea rival. A la primera part, el Sitges havia estat capaç d'igualar el partit i forçar l'empat al descans. Al final, però, la victòria aferma el SantCu al capdavant de la classificació amb 39 punts, i deixa el Sitges en segona posició amb cinc punts menys.

El partit ha començat de cara pel SantCu amb un gol matiner de Naoufal al minut 13. El Sitges s'ha refet del cop i ràpidament ha començat a buscar la porteria vermell-i-negre. Després de gaudir d'un parell d'ocasions, el sitgenc Edgar Doblas ha aconseguit anotar al minut 26 per situar l'empat al marcador. A partir d'aquí, tots dos conjunts s'han centrat més en l'aspecte defensiu per evitar concedir ocasions als rivals. No hi ha hagut moviments i s'ha arribat amb l'1-1 al descans.

Amb la represa del joc, el SantCu ha sortit més viu a jugar. Els de Joan Garcia han aconseguit superar el joc del Sitges al mig camp i han fet circular millor la pilota. El SantCu ha arribat amb perill a l'àrea diverses vegades i, en una d'elles, un defensor del Sitges ha comès penal en intentar frustrar un mà a mà contra el porter. Naoufal ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima i aconseguir un doblet en la seva conta particular i deixar els tres punts a casa. Els vermell-i-negres han tingut un parell més d'oportunitats per augmentar el seu avantatge, però ha hagut de patir als minuts finals davant les envestides del Sitges en atac.

Al final, el SantCu s'ha defensat bé i ha posat el cadenat al 2-1. Aquesta victòria referma el lideratge dels vermell-i-negres a la lliga, que ja sumen 39 punts a la lliga, i deixa el Sitges en segona posició amb cinc punts menys. La setmana vinent, el SantCu visitarà el camp del Vilafranca.

Naoufal El Ghrim

Era un partit importantíssim i l'equip ha estat a l'altura. Queda molt, però. Hem guanyat al segon però encara no hem fet res. Hem de continuar en la mateixa línia que avui.