El Sitges impugna el partit contra el SantCu per alineació indeguda

El club garrafenc al·lega que el Sant Cugat va fer ús de quatre aturades de joc per realitzar canvis quan el reglament només en permet tres


  • Comparteix:

El Sitges ha impugnat el partit contra el Sant Cugat FC per alineació indeguda. El club garrafenc al·lega que, segons es desprèn de l'acta del partit, el conjunt vermell-i-negre va fer ús de quatre aturades del joc per realitzar canvis de jugadors quan el reglament només permet fer-ne tres. En concret, l'acta del partit indica que es va realitzar un canvi al 57, un al 60, el tercer al 80 i el suposat quart canvi que provocaria l'alineació indeguda al minut 83. El SantCu, per la seva banda, ja ha presentat un escrit de recurs en el qual argumenta que hi ha una errada en l'acta i aportarà proves videogràfiques per demostrar-ho.

El club santcugatenc indica que el triple canvi que es va produir al minut 86, com indica l'acta, per part del Sitges realment va ser al 80, moment en què l'equip local va aprofitar una de les aturades del joc rival per efectuar un canvi. La normativa especifica que cada equip pot efectuar canvis de jugadors o bé fent ús de les seves tres aturades de joc disponibles o bé aprofitant les aturades demanades per l'equip rival. D'aquesta manera, el SantCu hauria fet ús de les seves tres aturades amb els canvis dels minuts 57, 60 i 83, mentre que el canvi del minut 80 s'hauria fet aprofitant la petició de substitució del Sitges.

Per demostrar que el triple canvi del Sitges es va fer al minut 80 i no al 86, el club exposarà al Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol un vídeo amb les imatges del partit que va publicar Cugat Mèdia. Amb el triple canvi van entrar al camp per part de l'equip local els dorsals 20, 23 i 9. A les imatges, però, es pot veure com al minut 82 de partit tant el número 20 com el 23 ja estan jugant.

Tot plegat es resoldrà dimecres que ve, quan el Comitè de Competició es reuneixi i dictamini la resolució després d'analitzar les proves que aportin ambdós conjunts. Si l'ens falla a favor del Sitges, el SantCu perdrà el tres punts que va aconseguir amb la victòria per 2 gols a 1 i el liderat del grup 3 de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.