Franquesa (Mirandés): 'Vull gaudir del partit davant el Vila-real de quarts de final de Copa'

El jugador santcugatenc pertany al Vila-real, però està cedit al Mirandés


  • Comparteix:

Enric Franquesa juga amb el Mirandés / Font: CD Mirandés

Enric Franquesa juga amb el Mirandés / Font: CD Mirandés

El futbolista santcugatenc del Mirandés, Enric Franquesa, disputa els quarts de final de la Copa del Rei davant el Vila-real aquest dimecres a les nou de la nit a Anduva. El matx és a partit únic i Franquesa, cedit pel conjunt castellonenc, ressalta que 'no era el rival que volia' perquè un dels dos equips quedarà fora de la competició. El santcugatenc vol fer 'un bon partit' per demostrar que pot tornar al club groguet, però descarta 'estar pressionat' per jugar davant el seu exequip.

Enric Franquesa, que actua de lateral esquerra, està completant una bona temporada amb un inici marcat per una lesió, però a partir de la jornada 12 s'ha afiançat a l'onze titular del tècnic de l'equip, Andoni Iraola. El conjunt de Miranda de Ebro és onzè amb 35 punts i a només tres d'entrar a la zona de promoció d'ascens a Primera Divisió.

El Mirandés té la mirada posada a la Copa del Rei on ja ha eliminat el Sevilla (3-1) i ara vol repetir la gesta davant el Vila-real. Enric Franquesa es mostra optimista de cara al partit i vol gaudir del matx. El santcugatenc ha jugat les dues últimes temporades al Vila-real B, a Segona B, i anteriorment va jugar amb el Sabadell, el Gavà i les categories inferiors del FC Barcelona. Ara vol fer una bona temporada amb el Mirandés perquè les portes del primer equip groguet se li obrin de bat a bat.







Enric Franquesa

Serà un dia especial i serà un bon test. Un dia per gaudir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.