Carlos Navas, destituït com a tècnic del primer equip del SantCu femení

Tono Cadevall agafa les regnes del primer equip en substitució de Carlos Navas


  • Comparteix:

Carlos Navas ha tancat l'etapa al club santcugatenc / Font: Cugat Mèdia

Carlos Navas ha tancat l'etapa al club santcugatenc / Font: Cugat Mèdia

Carlos Navas deixa de ser l'entrenador del primer equip femení del SantCu des d'aquest divendres i Tono Cadevall, coordinador de la secció, agafa les regnes de l'equip fins a final de temporada. El club santcugatenc ha argumentat que els mals resultats del conjunt han obligat a prendre aquesta decisió. Navas complia la primera temporada al capdavant de l'equip després que la temporada passada fos el segon entrenador acompanyant a Tono Cadevall que exercia com a primer entrenador.

Després de 17 jornades de competició, Carlos Navas ha posat punt final a la seva etapa com a entrenador de l'equip. Les santcugatenques són cinquenes amb 28 punts i amb un balanç de vuit victòries, quatre empats i cinc derrotes. El club s'havia marcat l'objectiu de lluitar per l'ascens, però després de tres derrotes consecutives, l'equip s'ha quedat a 18 punts del líder, el Món femení, i a 16 del segon, el Riudoms.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.