El SantCu suma un important triomf a Cubelles que el manté líder a Segona Catalana

Els vermell-i-negres remunten el gol inicial del Cubelles i s'enduen els tres punts del Garraf

Imatge d'arxiu / Font: Cugat Mèdia

El SantCu supera (1-2) el Cubelles a domicili a la jornada 21 del grup 3 de la Segona Catalana. Els vermell-i-negres han remuntat el gol inicia del local Medina amb dianes de Naufal, de penal al minut 25, i d'Alberto González, al 70. Els santcugatencs continuen líders i tornaran a la competició d'aquí a 15 dies quan rebran el Sant Andreu de la Barca, rival de la part alta de la taula.

El SantCu ha tornat a guanyar després de dues jornades sense fer-ho. Un camp complicat, molt gran, i amb un equip que vol ser dominador del matx a través de la possessió de la pilota. En el minut 21, el golejador local Medina ha aprofitat un mal rebuig del porter Manel per establir l'1 a 0. Quatre minuts més tard, Naufal ha marcat de penal després d'unes mans d'un defensor local. Amb l'empat 1 s'ha arribat al descans.

A la represa, el partit s'ha trencat amb contínues anades i vingudes a les dues àrees. Alberto González amb un centre-xut ha establert l'1 a 2. Els vermell-i-negres han aguantat les embranzides locals i han tingut amb el cap i els peus de Guillem Benet i d'Alberto González la sentència per fer el tercer. S'ha patit, però s'han sumat tres punts per consolidar el lideratge. El segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, ressalta la dificultat del triomf i que cal seguir en aquesta bona línia.