Els equips de futbol i futbol sala de Sant Cugat diuen adéu a la temporada

La Federació Catalana de Futbol ha decidit donar per finalitzades totes les competicions atenent a la recomanació de la Secretaria General de l'Esport


  • Comparteix:

El futbol i el futbol sala, aturat fins a la propera temporada / Foto: Pixabay

El futbol i el futbol sala, aturat fins a la propera temporada / Foto: Pixabay

El futbol i el futbol sala santcugatenc diuen adéu a la temporada. La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha acordat donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020, tant amateur com de base, atenent la recomanació feta per la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física. La federació, a més, obrirà una consulta no vinculant entre els clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, abans d'adoptar una ressolució de manera posterior.

En un comunicat fet públic aquest dijous, l'ens federatiu també ha anunciat que continuarà amb l'estudi i confecció del programa econòmic de congelació i la reducció temporal de les quotes federatives als clubs i federats de cara a la propera temporada, així com d'ajut a la tresoreria dels clubs. La presentació d'aquest paquet de mesures compensatòries es realitzarà en l'assemblea general de la FCF.

La decisió de posar punt final a la temporada afecta sis clubs de la ciutat. Les entitats afectades són el Sant Cugat FC, el Valldoreix FC, el Junior, el Mira-sol Baco i la Penya Blaugrana Sant Cugat en futbol; i el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta en futbol sala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.