Franquesa: 'El meu desig seria pujar a Primera amb el Mirandés i tornar al Vila-real'

El defensa santcugatenc repassa el seu present, futur i la tornada a la lliga


  • Comparteix:

Enric Franquesa durant un matx / Font: CD Mirandés

Enric Franquesa durant un matx / Font: CD Mirandés

El defensa santcugatenc del Mirandés, Enric Franquesa, ha explicat que un dels seus somnis seria pujar a Primera Divisió amb el conjunt de Miranda de Ebro i retornar al Vila-real, club d'on estar cedit aquesta temporada. Franquesa està molt satisfet de la regularitat en el seu joc i ressalta la figura del tècnic, Andoni Iraola, com una de les claus pel seu bon rendiment. El santcugatenc també ha parlat del retorn a la lliga amb la crisi del coronavirus i explica que té 'sensacions estranyes' després d'entrenar-se en solitari o en petits grups.



Enric Franquesa ha trobat regularitat en joc i en estat físic. Les lesions a la darrera temporada no van permetre continuïtat al Vila-real B. Aquesta temporada és totalment diferent. Actuant de lateral, millorant els duels defensius i sent un punyal en atac, Franquesa és un dels jugadors fixes a la banda esquerra del Mirandés.

El santcugatenc es mostra sincer sobre el desig que té. Vol pujar a Primera amb el Mirandés. La zona de play-off d'ascens està a quatre punts i encara resten moltes jornades per endavant.

L'actualitat del Barça també està a l'ordre del dia a l'entrevista. Veu, ara mateix, llunyà el retorn al Barça i espera que hi hagi més aposta pel planter.

La crisi de la Covid-19 ha fet que l'equip retorni a l'activitat de manera individual i per grups petits. Franquesa té ganes de tornar a competir amb el Mirandés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.