El SantCu puja a Primera Catalana, màxima categoria del futbol català

Els vermell-i-negres retornen a Primera Catalana després del descens la temporada passada


Temes relacionats

El santcugatenc Oriol Alcázar, nou entrenador del primer equip masculí del SantCu (19/mai/20)

El SantCu decideix prescindir dels serveis del tècnic Joan Garcia (19/mai/20)

El Sant Cugat FC no fa els deures i baixa a Segona Catalana (26/mai/19)


  • Comparteix:

El SantCu ja és nou equip de Primera Catalana / Fonrt: Cedida

El SantCu ja és nou equip de Primera Catalana / Fonrt: Cedida

El Sant Cugat Futbol Club ascendeix a Primera Catalana, màxima categoria del futbol català, després que la Federació Catalana hagi dictaminat que els campions de Segona Catalana ascendeixen després de donar per finalitzada la temporada per la crisi del coronavirus. Els vermell-i-negres acaben com a campions del grup 3 amb 39 punts i retornen, un any després del descens, a Primera Catalana. Els santcugatencs han sumat 14 victòries, 4 empats i 5 derrotes després de disputar 23 partits.

Objectiu assolit i alegria immensa dels jugadors, tècnics i junta directiva del club vermell-i-negre per l'ascens assolit. En una temporada brillant del conjunt de Joan Garcia que va iniciar amb dubtes la competició, poc a poc es va anar consolidant el projecte amb una ratxa de vuit victòries consecutives i cinc partits amb la porteria a zero.

Aquesta bona trajectòria va fer que al desembre, l'equip assolís el lideratge i ja no el va deixar fins al 8 de març, darrera jornada que es va jugar abans de la pandèmia del coronavirus.

Un equip que ha fet una inversió de futur amb un 70% de jugadors del planter i amb una mitjana d'edat no superior als 21 anys.

El club ja treballa amb el nou entrenador, Oriol Alcázar, per confeccionar la plantilla i ser un conjunt altament competitiu a la nova categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.