El SantCu suma un punt a l'estrena de l'equip a la Primera Catalana a les Franqueses

Els santcugatencs s'han avançat, però les Franqueses ha igualat ràpidament el matx


  • Comparteix:

El SantCu ha sumat un punt a les Franqueses / Font: Sant Cugat FC

El SantCu ha sumat un punt a les Franqueses / Font: Sant Cugat FC

El Sant Cugat Futbol Club ha debutat a Primera Catalana amb un empat (1-1) al camp de les Franqueses. Els santcugatencs han gaudit d'ocasions molt clares en el primer temps que no han trobat el camí del gol. A la represa, Marc Rodríguez ha avançat els santcugatencs, però els locals han assolit l'empat ràpidament. Els d'Oriol Alcázar rebran la propera jornada la visita del Llefià.

El SantCu ha tornat a Primera Catalana després de dues temporades i ha sumat un punt fora de casa. Els vermell-i-negres han dominat el primer temps i han disposat de tres u contra u amb el porter i dues pilotes al travesser. Amb aquest balanç ofensiu, els vermell-i-negres han marxat al descans amb l'empat a zero inicial.

A la represa, al primer quart d'hora, una de les cares noves del SantCu, Marc Rodríguez ha posat el 0 a 1. Sis minuts més tard ha arribat l'empat local.

A partir d'aquí, les Franqueses han atacat de manera constant i el SantCu s'ha defensat per sumar aquest punt. El tècnic, Oriol Alcázar, ressalta que el primer temps ha estat marcat per la falta d'encert de cara a porteria del seu equip. Alcázar destaca la bona feina feta per assolir l'empat.




Oriol Alcázar

La primera part ha estat nostra i hem desaprofitat ocasions molt clares.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.