El SantCu suma el primer triomf amb un Jordi Ranera estel·lar que fa estralls la defensa del Llefià

Els vermell-i-negres han exhibit efectivitat ofensiva davant un Llefià erràtic en defensa


  • Comparteix:

El Sant Cugat Futbol Club ha superat (4-0) el Llefià a la segona jornada del grup B de Primera Catalana i assoleix el primer triomf a la categoria. Jordi Ranera, amb tres gols, s'ha convertit amb la peça clau del matx i juntament amb Simon Basanta han estat els golejadors del partit. Els vermell-i-negres han superat un rival que ha comès moltes errades defensives. Els d'Oriol Alcázar visiten la propera jornada el camp del Parets.

Jordi Ranera ha tingut una tarda inspirada i amb un idil·li personal, el gol. Tres gols de diferents maneres, però tots d'home gol. De saber on caurà la pilota per enviar-la al fons de la xarxa.

El Llefià ha tingut les millors ocasions de gol en el primer temps, però Ranera amb dos gols ha exhibit dos cops durs davant el conjunt de Badalona. El SantCu també ha fet mal a pilota aturada amb un cop de cap al travesser de Marc Arnau. Amb el 2 a 0 s'ha arribat a la mitja part.

A la represa, el Llefià ha acabat enterrant les poques opcions de remuntada amb l'expulsió del defensa Javier Guerrero.

Ranera ha completat el hat trick final amb un altre gol d'oportunisme i ha rebut una càlida ovació de l'afició pel seu bon treball. Simón Basanta ha tancat la golejada amb un altre gol de davanter pur.

Jordi Ranera ha lloat la bona feina de l'equip i creu que el SantCu té una bona plantilla per ser ambiciosos aquesta temporada.





Jordi Ranera

Tenim un equipàs per competir a Primera Catalana i volem fer grans coses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.