FUTBOL: Derbi local a la segona regional entre la Farga i la Penya Blau-grana Sant Cugat


  • Comparteix:

La Farga s'enfrontarà aquest cap de setmana a la Penya Blau-grana Sant Cugat en el derbi de la Segona Regional de Futbol. El conjunt d'Antoni Barrachina ve de golejar al Sant Quirze per 0 a 4, mentre que la Penya va perdre per 1 a 3 enfront l'Andalusia. Altres resultats són Mirasol 2 Ripollet 1, i Badia 3 Júnior 3.


Tan sols queda una jornada perquè els equips de la Segons Regional de futbol acabin la primera volta. Aquest cap de setmana el camp de la Penya Blau-grana Sant Cugat serà la seu del derbi local. La Farga es troba en zona de descens, tot i guanyar al camp del Sant Quirze per 0 gols a 4. Per la seva banda, el conjunt de David Vilajoana ve de perdre davant l'Andalusia per 1 gol a 3 i avantatja La Farga de només dos punts.
El tècnic de la Farga, Antoni Barrachina, afirma que el plantejament d'aquest derbi ha de ser el mateix que el de qualsevol altre partit.

Antoni Barrachina

És igual que sigui la PBSC, el plantejament ha de ser el mateix que en un altre partit.


La passada jornada el Mirasol va derrotar el Ripollet per 2 gols a 1 i se situa tretzè a la taula de classificacions. El Júnior és segon a la general després d'empatar a 3 gols al camp del Badia, un rival directe en la lluita per l'ascens de categoria.
El tècnic del Júnior, Manel Manchón, afirma que està molt satisfet amb el resultat ja que un empat al camp del Badia és com un triomf.

Manuel Manchón

Estic satisfet amb el resultat, empatar al camp del Badia és gairebé un triomf.


Aquest cap de setmana derbi entre la Penya Blau-grana Sant Cugat i la Farga. El Júnior es desplaça al camp del Can Rull i el Mirasol rep el Sant Perpètua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.