El CFU Mira-sol Baco presenta el seu equip de persones amb diversitat funcional

El projecte d'integració social compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat i Catalònia Fundació Creactiva


  • Comparteix:

Presentació de l'equip de persones amb diversitat funcional  del CFU Mira-sol Baco/ Foto:Víctor Córdoba

Presentació de l'equip de persones amb diversitat funcional del CFU Mira-sol Baco/ Foto:Víctor Córdoba

El CFU Mira-sol Baco ha presentat el seu equip de persones amb diversitat funcional amb la presència del nou regidor d'esports, Francesc Carol. Aquest grup de persones ja fa un any que entrenen amb l'ajuda i el suport de diverses persones i entrenadors, entre elles Joan Garcia, coordinador del club i també periodista de Cugat Mèdia. Aquest divendres, però, ha estat el primer dia de l'equip com a part de la institució. L'acte i l'entrenament han conformat l'inici d'un projecte que espera créixer en nombre de persones i que continuarà durant els pròxims mesos.

El regidor d'esports Francesc Carol ha valorat la iniciativa d'una forma molt positiva. Ha dit que això demostra que l'esport és per a tothom i que no hi ha cap excusa per a poder-lo practicar. Afegeix que l'esport té la força per a incloure tothom socialment i que aquesta mena d'activitats ajuden a les persones afectades. Finalment ha acabat expressant el desig que aquestes activitats s'estenguin a altres esports.




Francesc Carol

"Valorem molt bé aquest esport inclusiu, que demostra que l'esport és per tothom i que no hi ha cap excusa per poder-ne practicar. Per tant és un moment de demostrar que la força de l'esport és suficientment gran per poder fer aquest tipus d'entrenaments, de reivindicacions, respectant les normes del covid i lluitant per aquest tipus d'esport inclusiu"



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.