L'equip femení del SantCu goleja al Júpiter i segueix amb la bona dinàmica

Les santcugatenques es consoliden a la part alta de la classificació


  • Comparteix:

Ariadna Forment a punt de xutar una falta directa / Font: Cugat Mèdia

Ariadna Forment a punt de xutar una falta directa / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del SantCu ha guanyat (5-1) al Júpiter en la quarta jornada de Preferent. Les santcugatenques han exhibit un molt bon joc en la segona meitat que les ha permès anotar quatre gols. Les vermell-i-negres són terceres i la propera jornada visitaran el camp de La Roca, equip que porta els mateixos punts que les de Sant Cugat.

Les visitants han estat les primeres a avançar-se, aprofitant una errada del Sant Cugat (0-1). Les barcelonines han seguit amb la pressió alta, dificultant la sortida de pilota santcugatenca.

Amb el pas dels minuts, les locals han sigut capaces de guanyar més control i arribar a zona ofensiva amb la possessió controlada. De fet, han generat nombroses aproximacions perilloses i, finalment, a la sortida d'un córner ha arribat l'empat, gràcies al cop de cap de Laura Sese.

A la represa, Carlota Rodríguez ha aprofitat una errada de la portera visitant en una passada per avançar al Sant Cugat al marcador (2-1). Alex Garcia, després d'una gran assistència de Núria Becerra, ha marcat a porteria buida (3-1).

La festa ha seguit amb el golàs de Laura Sese des de 25 metres, per l'escaire (4-1). Les noies de Tono Cadevall no han patit en cap moment i han sabut gestionar l'avantatge. Han seguit creant oportunitats clares i, en el temps afegit, Marta Blabia ha anotat una diana amb l'exterior des de fora de l'àrea per tancar la golejada (5-1).

Amb aquesta victòria se situen en tercera posició i la pròxima jornada s'enfrontaran a La Roca, que també té 9 punts.




Tono Cadevall

La segona part ha estat molt millor que la primera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.