El SantCu femení cau al camp de La Roca en un partit molt igualat

Laura Sese, la màxima golejadora de l’equip, suma 8 gols a la present temporada


  • Comparteix:

Lara Sese és la màxima golejadora de l'equip / Font: Aina Villares

Lara Sese és la màxima golejadora de l'equip / Font: Aina Villares

El Sant Cugat Futbol Club femení ha perdut (2-1) contra La Roca Penya Blanc Blava a la quarta jornada de la Preferent. Les santcugatenques encaixen la primera derrota després del retorn a la competició i segueixen amb 9 punts repartits en tres victòries i dues derrotes. La golejadora de l’equip, Laura Sese, ja suma 8 dianes aquesta temporada.

El partit ha començat molt a favor del conjunt local, que ja en el minut 24 ha obert la llauna. Coral Fernández ha situat l'1-0. Malgrat la igualtat en el partit, La Roca ha marxat al descans amb un marcador favorable.

A la represa, les santcugatenques han sortit a buscar l'empat. Però, un gol en el minut 49 de Montserrat Benítez ha situat el 2-0 al lluminós. En el minut 75, Laura Sese ha retallat distàncies en el marcador. Les de Sant Cugat han intentat igualar el matx fins al final. La remuntada no ha estat possible i les vermell-i-negres perden contra un rival directe de la part alta.

El SantCu femení segueix en quarta posició malgrat la derrota. La propera jornada, les santcugatenques viatjaran fins al Principat d’Andorra per enfrontar-se a l’Enfaf Crèdit Andorrà, avantpenúltim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.