El SantCu salva un punt al darrers instants amb un penal aturat per Guillem Nadal

Els santcugatencs empaten (1-1) davant el Júpiter en un duel de màxima tensió

El SantCu ha empatat (1-1) davant el Júpiter en matx corresponent a la jornada 6 del subgrup B de la Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres segueixen invictes i en segona posició, a dos punts del líder, la Guineueta. El porter Guillem Nadal ha aturat un penal al minut 90 que ha evitat el triomf grisgana. Els vermell-i-negres visiten el camp del Mollet, quart classificat, la propera jornada.

Partit amb molta intensitat, molta tensió i molts nervis al terreny de joc. El matx ha començat amb molt ritme de pilota amb un Júpiter dominador del joc i amb arribades perilloses. En una d'aquestes accions, els visitants han fet una bona jugada combinativa que Velillas ha definit de manera magistral.

Els santcugatencs no han abaixat els braços i han gaudit d'alguna ocasió, però sense massa perill en els primers 45 minuts de joc.

A la represa, el SantCu ha passat a ser el dominador del partit i ha tingut més possessió de pilota. Aquest fet s'ha traduït en més ocasions amb un Ferran Roca molt elèctric per banda dreta.

Els d'Oriol Alcázar han tret petroli en una jugada a pilota aturada en una falta lateral. El central Marc Arnau ha establert, de cap, l'empat al marcador.

A partir d'aquest instant el matx s'ha trencat d'una àrea a l'altra. La jugada polèmica ha arribat amb un penal xiulat en contra dels locals al minut 90, molt protestat per als jugadors vermell-i-negres.

El porter Guillem Nadal ha aturat la pena màxima evitant la primera desfeta de la temporada dels santcugatencs.