El Sant Cugat FC s'enfronta al Mollet amb la voluntat de mantenir-se invicte

Els d'Oriol Alcázar volen seguir amb la bona dinàmica al camp del quart classificat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El masculí Sant Cugat FC visita el camp del Mollet aquest diumenge a les dotze del migdia, en el partit corresponent a la setena jornada de lliga del subgrup B de Primera Catalana. Els santcugatencs arriben al duel segons a només dos punts del líder, l'Escola Esportiva Guineueta. Els homes d'Oriol Alcázar volen mantenir-se invictes davant del quart classificat.

L'entrenador del SantCu, Oriol Alcázar, ha explicat a Cugat Mèdia que "l'equip està unit, té les idees de joc ben assimilades i cada vegada va a més". Els santcugatencs tenen la baixa destacada del màxim golejador, Jordi Ranera. Davant del duel contra el Mollet, Alcázar vol que el seu conjunt tingui "la possessió de la pilota i ser protagonistes".

Pel que fa al conjunt del Vallès Oriental, Alcázar el veu com "un equip molt fort defensivament i amb un joc aeri molt perillós". Els molletans són quarts a la lliga a sis punts del Sant Cugat i el diumenge tindran l'escalf del seu públic per fer front als santcugatencs.


Oriol Alcázar

Nosaltres intentarem ser protagonistes, tenir molt la pilota intentar a través de la possessió generar ocasions i vigilar els possibles contraatacs i sobretot les pilotes aturades perquè davant del Mataró els va fer endur-se els tres punts. Hem de vigilar aquestes coses per treure els tres punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.