El SantCu es veu mancat de punteria i no passa de l'empat davant el Vilafranca

Les santcugatenques són sisenes i s'allunyen de la part alta de la taula


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el SantCu i el Vilafranca / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del partit entre el SantCu i el Vilafranca / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del SantCu ha empatat (1-1) davant la Fundació Atlètic Vilafranca a la jornada 10 de la Preferent de futbol. Les santcugatenques han errat moltes ocasions de gol i han cedit l'empat davant un conjunt vilafranquí que ha estat molt efectiu de cara a porteria. Les vermell-i-negres són sisenes i es queden a 10 punts del líder invecte, el Fontsanta Fatjó. Les de Tono Cadevall tornen a la competició d'aquí a 15 dies quan visiten el camp del Cornellà, cinquè classificat.

El SantCu s'ha avançat ben aviat a través d'Alexandra Garcia al minut 8. Les santcugatenques han gaudit d'ocasions amb un bon joc associatiu. Les visitants han empatat al minut 23 a través de Neus Forcada. El primer temps ha tingut una jugada polèmica amb un possible penal a l'àrea vilafranquina amb una falta de la portera visitant dins de l'àrea que l'àrbitre no ha sancionat amb la pena màxima.

A la represa, molta igualtat amb ocasions per a tots dos conjunts. Les més clares per al SantCu a pilota aturada que no han pogut sumar els tres punts.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.