El SantCu encadena la tercera jornada sense guanyar després de perdre amb les Franqueses

Els santcugatencs cauen derrotats per 0 a 1 davant les Franqueses amb un equip vermell-i-negre inofensiu en atac


  • Comparteix:

El SantCu ha tancat la primera volta del subgrup B de la Primera Catalana de futbol amb derrota (0-1) davant les Franqueses i encadena tres jornades sense guanyar. Els visitants han aprofitat un llançament de falta directa de Victor Garcia a la primera mitja hora de joc per endur-se els tres punts de la ZEM Jaume Tubau. Els d'Oriol Alcázar s'han mostrat inofensius en atac i encaixen la primera derrota com a locals. Els vermell-i-negres tornen a jugar aquest dijous en matx recuperat de la jornada 8 davant la Guineueta, segon classificat.

ESCOLTA-HO

Mala dinàmica del SantCu amb dues derrotes consecutives i dos partits sense veure porteria contrària. Un punt dels últims nou són el balanç de les tres últimes jornades de competició. El matx s'ha iniciat amb possessió molt disputada per als dos equips, però sense cap dominador clar. El gol de les Franqueses, de falta directa de Victor Garcia, ha esperonat els locals que han gaudit d'alguna tímida ocasió. Amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans.

A la represa, el SantCu ha tingut el domini territorial, però els visitants han dut perill a la porteria de Guillem Nadal amb sortides ràpides al contraatac. L'oportunitat més clara per al SantCu l'ha tinguda Ferran Roca amb un xut que ha topat al cos d'un defensor de les Franqueses. El tècnic, Oriol Alcázar, ressalta que l'equip ha cercat noves variants tàctiques en atac, però no ha estat suficients per guanyar el partit.

El matx ha acabat amb tensió final entre els dos equips i els tres punts han volat de la ZEM Jaume Tubau.




Oriol Alcázar

Hem cercat joc més directe , però no hem trobat noves solucions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.