El Sant Cugat masculí busca seguir mirant amunt en la visita al camp del Sabadell Nord

Els santcugatencs arriben quarts a sis punts del líder mentre que el Sabadell Nord tanca les posicions de descens


  • Comparteix:

L'equip d'Oriol Alcázar ha recuperat la confiança després de la victòria (6-1) contra el Parets. / Foto: Cugat Mèdia

L'equip d'Oriol Alcázar ha recuperat la confiança després de la victòria (6-1) contra el Parets. / Foto: Cugat Mèdia

El Sant Cugat FC masculí buscarà mantenir les aspiracions d'estar a la part alta de la classificació del subgrup 1B de la Primera Catalana aquest diumenge en la visita al Sabadell Nord. El partit correspon a la jornada 13 i es disputarà el diumenge a les 11:30 h a Sabadell. Els homes d'Oriol Alcázar són quarts a la classificació i estan a sis punts del lideratge. El rival d'aquest cap de setmana, el Sabadell Nord, és antepenúltim a la classificació i arriba al partit després d'encaixar tres derrotes consecutives.

Actualment el Sabadell Nord tanca la zona de descens a Segona Catalana, els vermell-i-negres estan set punts per sobre dels sabadellencs. El tècnic santcugatenc, Oriol Alcázar, valora les aspiracions de l'equip: "El nostre objectiu és la permanència, si guanyem aquest partit ens colocaríem en una zona tranquil·la que ens permetria pensar en objectius superiors".

Els d'Oriol Alcázar vénen de guanyar al Parets (6-1) en un molt bon partit. "Estem treballant bé, veníem d'una mala ratxa, però després de la victòria contra el Parets l'equip ha recuperat la confiança".


Oriol Alcázar

El nostre objectiu és la permanència, si guanyem aquest partit ens colocarem en una zona tranquil·la que ens permetria pensar en objectius superiors



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.