El SantCu femení rescata els tres punts en els darrers minuts contra el Pubilla Casas

La santcugatenca Marta Feliu ha anotat el dos a tres en el darrer minut del partit


  • Comparteix:

Les santcugatenques sumen la setena victòria de la temporada / Font: Cugat Mèdia

Les santcugatenques sumen la setena victòria de la temporada / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Sant Cugat Futbol Club ha guanyat (2-3) al camp del Pubilla Casas en la quinzena jornada de Preferent. Les vermell-i-negres rescaten tres punts en els darrers 10 minuts de partit. Les de Tono Cadevall sumen la setena victòria de la temporada i se situen en tercera posició. La propera jornada, les vermell-i-negres visiten el camp del Verdú-Vall de Corb.

El partit ha començat amb el conjunt local obrint el marcador en el minut 28 gràcies al gol de Miriam Sánchez. A la represa, un gol en pròpia del Pubilla Casas, al minut 64, ha donat l'oportunitat d'empatar el partit a les santcugatenques (1-1). En el minut 79, des de el punt de penal, Miriam Sánchez ha signat el seu doblet i ha tornat a avançar a les locals.

Quan semblava que les vermell-i-negres deixarien escapar punts a Hospitalet, ha arribat la reacció en els darrers deu minuts. En el minut 81, Josephine Odegaard ha marcat el 2-2. Finalment, en el últim minut de partit, Marta Feliu ha donat els tres punts per al conjunt santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.