El Sant Cugat guanya el derbi i s'instal·la a la part alta de la taula

Amb aquesta victòria els vermell-i-negres, que acumulen quatre jornades invictes, lluiten per l'ascens


  • Comparteix:

El primer equip masculí del Sant Cugat s'ha endut el derbi (0-3) davant la Unió Esportiva Rubí a la catorzena jornada del subgrup B de Primera Catalana de futbol. Tot i l'ampli resultat final, el duel ha estat molt igualat i els d'Oriol Alcázar han patit per endur-se els tres punts. Els santcugatencs sumen quatre victòries consecutives i es consoliden a la part alta de la classificació.

El partit ha començat amb els dos equips disposats a jugar i no amagar-se. Els locals han avisat primer amb un cop de cap que ha acabat dins la porteria santcugatenca, però ha estat anul·lat per fora de joc. Tot i l'ensurt, els vermell-i-negres han seguit encadenant possessions llargues i arribades a l'àrea contrària, però sense generar gaires oportunitats clares. En canvi, els rubinencs sí que han gaudit d'una ocasió claríssima amb un xut que s'ha topat amb la fusta.

La dinàmica no ha variat i ambdós conjunts han continuat buscant la porteria rival amb insistència. Xuts llunyans, centrades a l'àrea i passades filtrades que per poc no arriben al destinatari ha estat les constants durant el primer temps. Els visitants han tingut l'oportunitat d'obrir el marcador, però el xut des de dins de l'àrea d'Arnau Benet ha sortit desviat. També l'ha tingut Willber Alejandro Hurtado amb un xut forçat i potent a la mitja volta que no ha trobat els tres pals. Tots dos conjunts han continuat amb aquesta mentalitat ofensiva, però s'ha arribat al descans amb empat en el marcador.

La segona meitat ha començat similar a la primera. Els visitants han portat la iniciativa, però els dos equips han tingut les seves opcions. En el minut 64, els homes dirigits per Oriol Alcázar s'han posat per davant amb un xut creuat i potent d'Arnau Benet (0-1). Posteriorment, els rubinencs, lluny d'arronsar-se, han estampat la pilota al travesser en una falta a la frontal.

A partir d'aquí, la UE Rubí s'ha instal·lat en camp contrari i ha gaudit de nombroses opcions per empatar el partit. Tot i patir, els visitants han aconseguit contenir els atacs constants i Sergi Vicente, en una jugada individual de molt de mèrit, ha tancat el partit (0-2). Pràcticament en la següent acció, Simón Basanta s'ha quedat sol davant el porter local i ha maquillat el lluminós.

El tècnic del Sant Cugat, Oriol Alcázar, ha remarcat la importància de la victòria, que certifica la permanència matemàtica, i ha confirmat la bona dinàmica de l'equip. El conjunt santcugatenc visitarà el Club Esportiu Júpiter, situat a la part baixa de la classificació.






Oriol Alcázar

Estem molt contents amb la victòria, que ens permet assolir l'objectiu de la permanència. Som conscients de la bona dinàmica i que estem a la zona alta competint amb la Guineueta. Veurem què passa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.