El Sant Cugat FC masculí busca contra el Júpiter la quarta victòria consecutiva per assaltar el liderat

Els santcugatencs estan a només tres punts del líder, la Guineueta, que aquest cap de setmana s'enfronta al tercer classificat, Les Franqueses


  • Comparteix:

El Sant Cugat està en el millor moment de la temporada. / Foto: Cugat Mèdia

El Sant Cugat està en el millor moment de la temporada. / Foto: Cugat Mèdia

El Sant Cugat FC masculí busca la quarta victòria consecutiva en la visita al Júpiter aquest diumenge a les 12 h, en la jornada 15 del grup B de Primera Catalana. Els santcugatencs volen assaltar el liderat, en mans de la Guineueta, que està a només tres punts i que aquesta jornada s'enfronta al tercer, Les Franqueses. Aquest cap de setmana pot ser clau per les aspiracions dels d'Oriol Alcázar de cara a les opcions de lluitar per l'ascens.

A l'anada els santcugatencs van empatar (1-1) contra els barcelonins. Els vermells-i-negres estan en el millor moment de la temporada: encadenen quatre victòries consecutives i arriben amb confiança després de derrotar el Rubí (0-3). L'entrenador del Santcu, Oriol Alcázar, explica que el Júpiter és "un dels millors equips de la categoria" i que els posaran difícils les coses. El tècnic santcugatenc espera un Júpiter molt "intens i agressiu" perquè s'estan jugant la permanència a Primera Catalana.


Oriol Alcázar

Espero un Júpiter intens i agressiu que ens posarà les coses difícils perquè s'està jugant la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.