El derbi entre el SantCu i el Cerdanyola acaba amb empat a un gol

Les santcugatenques han deixat escapar els dos punts en l'últim instant del partit

El SantCu es queda sense triomf a les acaballes del matx / Foto: Cugat Mèdia

El derbi entre l'equip femení del Sant Cugat Futbol Club i el Cerdanyola, corresponent a la dissetena jornada de Preferent, ha acabat amb empat (1-1) amb un gol de les visitants a l'última jugada del partit. Les santcugatenques han sigut superiors durant els 90 minuts i han gaudit de diverses ocasions per a sentenciar un partit que malauradament s'ha escapat a l'últim sospir. Amb aquest punt l'equip dirigit per Tono Cadevall es manté quart, a un punt de les segones classificades.

La primera meitat ha estat bastant disputada, però tot i això, les locals han aconseguit trobar l'esquena de la defensa rival i han disposat de tres ocasions, i una de molt clara, per avançar-se en el lluminós. Tot i l'esforç de les santcugatenques el marcador al descans era d'empat a zero i quedava tota la feina per fer a la segona part.

Els segons quaranta-cinc minuts han estat de major domini per part del Sant Cugat. Al minut setanta de joc, el Sant Cugat ha forçat una falta a la frontal de l'àrea, que ha suposat una vermella per a les visitants i les deixava amb inferioritat durant la resta del matx. Llavors, les santcugatenques han fet el primer gol al setanta-cinc obra de Laura Sese i han seguit gaudint d'ocasions clares per a sentenciar.

Malauradament han pagat car el desencert, ja que a l'última jugada del partit el Cerdanyola ha marcat un golàs de vaselina des de la frontal de l'àrea tot just abans que col·legiat xiulés el final. El tècnic del SantCu, Tono Cadevall, lamenta perdre dos punts en la darrera jugada del matx.

Amb aquest resultat les santcugatenques són quartes amb vint-i-vuit punts en catorze partits i estan a només un de les segones classificades. Ara queden tres jornades ajornades per disputar-se, i el pròxim partit de les santcugatenques serà en una setmana com a locals contra el Manlleu.