El SantCu femení derrota al Manlleu (3-1) i es refà del dolorós empat contra el Cerdanyola

Les santcugatenques han assolit la dotzena jornada consecutiva sense perdre i volen mirar amunt


  • Comparteix:

El SantCu ha superat el Manlleu / Foto: Cugat Mèdia

El SantCu ha superat el Manlleu / Foto: Cugat Mèdia

El Sant Cugat femení s'emporta la victòria davant del Manlleu (3-1) en la jornada 15 de Preferent. Les de Tono Cadevall s'han refet del dolorós empat contra el Cerdanyola. Les vermelles-i-negres han estat superiors al Manlleu, els gols santcugatencs els han fet Paula Sanabria, Alexandra Garcia i Ariadna Forment. Després de la victòria, segueixen mirant amunt a la classificació.

En la primera meitat cap dels dos equips ha estat gaire precís i no hi ha hagut gaires ocasions pels dos costats. Paula Sanabria ha aprofitat per avançar al Sant Cugat en una de les poques ocasions de la primera meitat després de rematar una pilota en la sortida d'un córner.

El Sant Cugat ha sortit més endollat a la segona part i ha fet el segon mitjançant Alexandra Garcia, que ha rebut una passada llarga i ha creuat la pilota davant de la portera rival. Les santcugatenques han sigut les dominadores de la pilota al llarg del segon període. A la meitat de la segona part, el Manlleu ha retallat distàncies amb una definició després d'una passada llarga. Les vermelles-i-negres s'han refet del gol rebut, anotant el tercer després que Ariadna Forment rematés una centrada dins de l'àrea.

L'entrenador del Sant Cugat, Tono Cadevall, ha explicat que amb molt poques ocasions els marquen molt i el Sant Cugat sol disposar "de moltes ocasions i no les transformem". Cadevall creu que han de "seguir treballant aquest aspecte" i intentar millorar-lo en les dues jornades que resten.




Tono Cadevall

Generem moltes ocasions de gol, però ens costa marcar, i en canvi, ens solen generar poques ocasions, però ens solen marcar bastant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.