El SantCu supera el Mollet i és nou líder del subgrup B de la Primera Catalana

Un gol de Jordi Ranera al minut 86 permet els santcugatencs dependre d'ells mateixos per guanyar la lliga

Imatge del matx entre el SantCu i el Mollet / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del SantCu supera (2-1) el Mollet i es converteix en nou líder del subgrup B de la Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han remuntat el gol inicial dels visitants amb una diana final de Jordi Ranera al minut 86 que fa somiar els d'Oriol Alcázar amb el campionat de lliga. Els santcugatencs, líders, visiten la propera jornada la Guineueta, segon classificat i amb els mateixos punts que els vermell-i-negres.

El SantCu depèn d'ell mateix per jugar la promoció d'ascens a falta de dues jornades per acabar la competició regular del subgrup B de la Primera Catalana.

Els vermell-i-negres opten a ser campions i jugar la promoció d'ascens a Tercera Divisió davant el campió del subgrup A, ara mateix seria el Tona.

Els santcugatencs han derrotat aquesta jornada amb patiment i han aprofitat la derrota de la Guineueta al camp del Mataró per alçar-se amb el lideratge del grup.

El matx d'aquesta jornada s'ha iniciat amb un penal errat per Ferran Roca i el primer temps ha estat marcat per la igualtat amb un Mollet amb un joc directe i vertical.

A la represa és quan hi ha hagut moviment al marcador. El primer en obrir el marcador ha estat el Mollet en un córner que ha acabat en gol visitant.

Els visitants han seguit aprofitant ràpides sortides al contraatac i el SantCu amb molta paciència intentant construir el joc. Dues jugades a pilota aturada han servit per desfermar l'eufòria a la Jaume Tubau.

Primer Arnau Benet amb una rematada de cap a la sortida d'un córner i després Jordi Ranera al minut 96 després d'un rebuig en una falta lateral ha fet el definitiu 2 a 1.

Els vermell-i-negres seran campions matemàticament si guanyen. En cas de derrota, per dos gols de diferència, el campió seria la Guineueta. En cas d'empat, tot quedaria obert per a la darrera jornada, però el SantCu dependria d'ell mateix.

El partit de la primera volta va acabar amb triomf santcugatenc (1-0) davant la Guineueta.