Un col·loqui ha recordat els 42 anys d'existència de la Penya Blaugrana Sant Cugat

Expresidents i fundadors de l'entitat han participant en una tertúlia sobre l'entitat


  • Comparteix:

Imatge dels participants del col·loqui dels 42 anys de la Penya Blaugrana Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge dels participants del col·loqui dels 42 anys de la Penya Blaugrana Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La Penya Blaugrana Sant Cugat commemora els 42 anys d'existència i el primer acte d'aquesta efemèride ha servit per fer un recorregut històric a través d'un col·loqui aquest dimarts a la seu de l'entitat. L'actual president, Josep Maria Félez, l'expresident Julio de Paz i l'expresidenta Esther Creu juntament amb dos dels fundadors, Josep Garcia i Joan Aymerich han participat en aquest acte amb la presència d'una vintena de socis. La Penya Blaugrana Sant Cugat organitzarà l'acte central de l'aniversari amb un dinar el 28 de novembre a Can Ametller.

La Penya Blaugrana Sant Cugat va néixer l'abril de 1979 amb la compra de l'actual local social al carrer Sant Domènech número 15. 21 accionistes van contribuir perquè aquesta seu fos una realitat. Més tard i amb la concessió del camp de Can Magí al club es van fundar els primers equips de futbol el 1984. De dos conjunts es va passar a 23 que són els que representen a l'entitat aquesta temporada.

Anècdotes i curiositats s'han explicat durant el col·loqui moderat pel periodista Àlex López. La Penya Blaugrana Sant Cugat ha tingut set presidents, sis homes i una dona. Josep Maria Casas, Ángel Benito, Julio de Paz, Josep Camacho, Martín Reverte, Esther Creu i l'actual màxim mandatari, Josep Maria Félez, que suma 22 anys al càrrec.

Félez ha ressaltat el caràcter social, cultural i esportiu de l'entitat i també la seva consolidació a la ciutat. El soci número 1 de la Penya Blaugrana Sant Cugat i un dels fundadors, Joan Aymerich, es mostra orgullós de la feina feta per l'entitat en aquests 42 anys d'història.




Joan Aymerich

El que més ressaltaria és la unió que sempre hem tingut a l'entitat.

Josep Maria Félez

Hem de seguir consolidant la Penya Blaugrana a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.