Ferrao i el Futbol Sala Sant Cugat sumen esforços per potenciar la base

La Ferrao Academy ajudarà els alevins i benjamins del club a millorar els gests tècnics del futbol sala


  • Comparteix:

Ferrao ha rebut una samarreta commemorativa del 40è aniversari del Futbol Sala Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Ferrao ha rebut una samarreta commemorativa del 40è aniversari del Futbol Sala Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Futbol Sala Sant Cugat referma la seva aposta per l'esport base amb un acord amb la Ferrao Academy, l'escola impulsada pel jugador del FC Barcelona. La col·laboració, que s'ha presentat aquest dimecres a la Guinardera amb presència del pivot brasiler, es materialitzarà en sessions cada setmana on es treballarà el reforç dels gestos tècnics del futbol sala: control, xut, passada, regat i conducció. De fet, el mateix Ferrao s'ha compromès a visitar aquestes sessions almenys una vegada al mes.


Considerat el millor jugador del món, Ferrao ha celebrat l'acord i ha agraït que el FS Sant Cugat "ha aportat tot el que necessitaven" perquè els infants puguin gaudir de l'esport. Per al pivot blaugrana, el futbol base és clau perquè els infants aprenguin, però també "per crear jugadors i persones".

Una celebració també compartida pel president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, que ho considera "una oportunitat única" que pot aportar "visibilitat" a l'entitat. A més, posa en valor que els jugadors tinguin tan a prop un "referent" com és Ferrao.

Foto de família de Ferrao amb el planter del Futbol Sala Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia
Foto de família de Ferrao amb el planter del Futbol Sala Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia


Ferrao juga al Barça des de l'any 2014. Abans, havia desenvolupat la seva carrera a equips del Brasil i també a Rússia, al Tuymen. Ha estat reconegut pels Futsal Awards com a millor jugador del món en dues ocasions consecutives, l'any 2019 i el 2020.




Ferrao

Jo vinc del futbol sala des de petit. La base era molt forta i hem sortit molts jugadors, d'allà. Aquí és un bon lloc perquè els infants gaudeixin i aprenguin, per crear jugadors i persones.

Jordi Palau

És una oportunitat única. Ens pot aportar visibilitat i els nanos tindran un referent del nivell de Ferrao.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.