El SantCu supera el Vic Riuprimer i tanca la primera volta a la part alta de la taula

Els santcugatencs han superat (2-0) els osonencs amb domini vermell-i-negre durant tot el partit

El Sant Cugat Futbol Club ha tancat la primera volta de campionat al grup 2 de la Primera Catalana amb triomf (2-0) davant el Vic Riuprimer. Un gol d'Ivan Sánchez al minut 36 i un altre de Guillem Benet a les acaballes del matx han certificat la victòria dels santcugatencs que ocupen la part alta de la taula. Els d'Oriol Alcázar inicien la segona volta amb el derbi davant el Rubí a la ZEM Jaume Tubau.

Arribava el cuer a Sant Cugat amb clares intencions d'esgarrapar punts. Els vermell-i-negres han seguit amb la mateixa dinàmica del triomf de la setmana passada al camp del Santfeliuenc.

Dominadors de la possessió amb un estil molt marcat que fa que el rival es quedi sense el valor més preuat, la pilota. Els vermells-i-negres han tingut ocasions destacades al primer temps. El primer a obrir la llauna ha estat Ivan Sánchez al minut 36, moment per trencar la sòlida defensa osonenca.

A la represa, el SantCu podia haver augmentat el marcador en nombroses accions que s'han quedat sense el premi del gol.

La sentència definitiva ha arribat amb un contraatac on Guillem Benet ha definit a la perfecció davant el porter del Vic Riuprimer.

Oriol Alcázar

Penso que hem sortit concentrats i que hem sigut protagonistes. No podíem tornar a fallar contra un rival de la part baixa de la taula.