El Sant Cugat guanya el derbi i s'instal·la a la part alta de la taula

Amb aquesta victòria els vermell-i-negres, que acumulen tres jornades invictes, continuen aspirant a l'ascens de categoria

El primer equip masculí del Sant Cugat Futbol Club ha guanyat el derbi (2-0) davant la UE Rubí en el partit corresponent a la catorzena jornada del grup 2 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres, dirigits per Oriol Alcázar, encadenen tres victòries consecutives i ocupen la tercera posició a la taula classificatòria.

Els rubinencs han començat el duel pressionant molt a dalt la sortida de pilota dels locals, que en els primers minuts han estat incapaços de construir jugades de perill. De fet, ha estat el Rubí qui ha tingut les primeres ocasions a l'inici del partit. Amb el pas dels minuts, el SantCu s'ha anat refent i cada vegada s'ha trobat més còmode sobre la gespa de la ZEM Jaume Tubau.

Els santugatencs començaven a tenir ocasions molt clares per obrir el marcador, fins que al minut 25, Guillem Nadal ha estat l'encarregat de situar els vermell-i-negres per davant en el marcador (1-0). A partir d'aquest instant, el conjunt entrenat per Oriol Alcázar s'ha convertit en amo i senyor de la pilota i ha gaudit de nombroses arribades per ampliar la diferència en el lluminós. Tot i això, el marcador no s'ha mogut i el matx ha arribat el descans amb el mateix resultat.

Després del pas pels vestidors el partit s'ha igualat i el descontrol ha regnat en molts moments del període. Amb el pas dels minuts, el Rubí, que necessitava empatar el matx, s'ha bolcat a l'atac tot descuidant la tasca defensiva, fet que el SantCu ha sabut aprofitar per sentenciar el partit. Al minut 71 de joc, Marc Rodríguez ha estat l'encarregat d'ampliar la diferència després de definir a la perfecció davant el porter visitant (2-0).

Els darrers instants de partit han estat frenètics, però els vermell-i-negres han defensat el marcador a la perfecció, aconseguint deixar la porteria a zero per tercera jornada consecutiva.

La setmana vinent, el SantCu, que ocupa la zona alta de la classificació, visitarà l'Atlètic Sant Just, rival que acumula sis victòries en tretze jornades de competició.