El SantCu femení es classifica per primera vegada per a la fase d'ascens a Primera Nacional

Les santcugatenques cercaran una plaça a categoria estatal a la segona fase de la competició


  • Comparteix:

El SantCu cerca l'ascens a Primera Nacional / Foto: Sant Cugat FC

El SantCu cerca l'ascens a Primera Nacional / Foto: Sant Cugat FC

L'equip femení del SantCu s'ha classificat per primera vegada per a la fase d'ascens a Primera Nacional. Les santcugatenques han assolit l'accés al play-off quan falta una jornada per acabar la lliga regular. El triomf de les vermell-i-negres (0-5) al camp de l'ENFAF combinat amb la derrota de l'AEM B (2-0) al camp de l'Igualada ha fet que les de Nacho Casanova aconsegueixen bitllet per a la fase d'ascens. Les santcugatenques rebran la propera jornada la visita del Manu Lanzarote, rival de mitja taula, per tancar la fase regular del subgrup 1A de Preferent.

Palautordera, Porqueres i Fundació Terrassa o La Roca Penya Blanc Blava, al subgrup 1B i Cornellà, Igualada i SantCu, al subgrup 1A, seran els sis conjunts que cercaran una única plaça per pujar a Primera Nacional.

Una lligueta a doble volta determinarà l'equip que competirà a categoria estatal la propera temporada. Les santcugatenques disputaran aquesta segona fase per primer cop a la seva història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.