Jordi Ranera guanya la Concacaf Caribbean amb el Bayamón de Puerto Rico

El santcugatenc va marcar els dos gols de la final en el triomf (2-1) davant el Moengatopoe de Surinam


  • Comparteix:

Jordi Ranera en acció durant un partit amb el Bayamón / Foto: Bayamón

Jordi Ranera en acció durant un partit amb el Bayamón / Foto: Bayamón

El futbolista santcugatenc Jordi Ranera s'ha convertit en l'heroi del Bayamón de Puerto Rico en marcar els dos gols del triomf (2-1) davant l'Inter Moengotapoe de Surinam a la final de la CONCACAF Caribbean. El Bayamón disputarà la fase prèvia de la CONCACAF, màxima competició continental de Centreamèrica. El davanter santcugatenc fa dos mesos que viu l'aventura americana procedent del SantCu.

Aventura exòtica de Jordi Ranera a Puerto Rico amb un brillant rendiment. Ranera ha marcat els dos gols decisius per aixecar el títol i ser el jugador més destacat del matx. El santcugatenc va fer les maletes fa dos mesos acompanyat del seu company al SantCu, el central Dani Almazán.

El davanter ha jugat les últimes tres temporades al SantCu amb un rendiment molt alt i golejador. Ascens a Primera Catalana, a la seva primera temporada, subcampió de lliga a la segona i en aquesta tercera, tot i una lesió a la mà, jugador referent a la vessant ofensiva.

Ranera està molt content d'iniciar aquesta aventura que finalitza al juny, quan s'acaba el campionat, i després al setembre es reprèn la competició. "Hem vingut a reforçar l'equip amb l'objectiu de disputar la CONCACAF on juguen equips de la MLS o de Mèxic que són molt potents".




Jordi Ranera

Estic molt content amb els dos gols i reforçar aquest equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.