La Farga assoleix l'ascens a la Tercera Catalana de futbol

Els santcugatencs han guanyat el campionat de lliga del grup 13 de Quarta Catalana


  • Comparteix:

Plantilla de la Farga / Foto: Jose Antonio Ruiz

Plantilla de la Farga / Foto: Jose Antonio Ruiz

La Farga ha assolit l'ascens a la Tercera Catalana de futbol després de guanyar la lliga del grup 13 de Quarta Catalana. Els santcugatencs han finalitzat primers amb 74 punts, dos més que el segon, l'Escola Pia de Terrassa. El conjunt de Jose Antonio Ruiz necessitava un sol punt a la darrera jornada i ho va assolir en empatar (2-2) precisament davant el conjunt egarenc. Els blau-i-blancs inicien aquest cap de setmana la Copa Catalunya amb la primera ronda al camp del Can Cartró.

La Farga ha recuperat, des de fa tres temporades, el primer equip després d'una desena d'anys sense disposar d'aquest conjunt. Els santcugatencs han tornat a competir i en únicament tres temporades ja han fet el salt de categoria. La Farga ha sumat 24 victòries, 2 empats i 4 derrotes liderant amb mà de ferro aquest grup.

El partit clau va ser la derrota al camp de l'Escola Pia de Terrassa (2-0). A partir d'aquest instant 14 jornades sense perdre, una volta sencera de competició, i un ascens més que merescut. L'equip està format per antics alumnes de l'escola i també serveix per donar sortida als jugadors que acaben l'etapa juvenil.

El tècnic, Jose Antonio Ruiz, ressalta la bona feina dels jugadors i el premi final de l'ascens.




Jose Antonio Ruiz

És una gran notícia per al club. És el resultat d'un treball de tres anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.