El SantCu femení debutarà al camp del Terrassa el 18 de setembre

Les santcugatenques parteixen com a favorites per a l'ascens de categoria


  • Comparteix:

El SantCu femení ja té calendari de lliga / Foto: Cugat Mèdia

El SantCu femení ja té calendari de lliga / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del SantCu iniciarà la temporada al Subgrup 1A de Preferent i ho farà al camp del Terrassa el 18 de setembre. Les santcugatenques tindran el primer partit com a locals el 25 de setembre amb la visita del Viladecans. El conjunt de Nacho Casanova tancarà la primera fase el 5 de febrer al camp de la Fundació Acadèmia l'Hospitalet. Les vermell-i-negres volen jugar la fase d'ascens i lluitar per l'ascens després que la temporada passada es quedessin a les portes de pujar de categoria. Igualada i Pallejà són dos dels equips favorits a jugar la fase d'ascens.

El SantCu continua apostant per l'ascens amb la renovació de la plantilla i la continuïtat del tècnic, Nacho Casanova. Les vermell-i-negres van finalitzar terceres a la fase d'ascens per sota de l'Igualada, segon, i del campió i ascendit, Cornellà. Les santcugatenques volen lluitar per l'ascens a Nacional.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.