El 7è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 per a joves posa el focus en els bons hàbits

La competició, organitzada per la Penya Blaugrana Sant Cugat, tindrà lloc el 22 d'octubre amb la participació de joves d'ESO i Batxillerat


  • Comparteix:

Foto de família de la presentació del torneig / Foto: Cugat Mèdia

Foto de família de la presentació del torneig / Foto: Cugat Mèdia

El 7è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 per a joves, organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teampartners i amb la col·laboració de l'Ajuntament, posa enguany al centre de tot plegat 'el component social'. Els participants d'aquesta trobada, que tindrà lloc el 22 d'octubre, hauran d'haver participat en un taller de bons hàbits, que impartiran des de l'OhFicina Jove al terreny de joc una hora abans del torneig. El torneig va adreçat a joves de 12 a 18 anys i els equips hauran de tenir, almenys, quatre integrants femenines, així com un delegat que sigui major d'edat. Cada conjunt haurà de jugar un mínim de tres partits, de 15 minuts de durada cadascun.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

El coordinador de la iniciativa, el membre de la junta de la Penya Blaugrana Guillem Lardín, ha subratllat el tarannà social de la trobada: "Volem que no sigui només un torneig de futbol, sinó que sigui una activitat que tingui el futbol com a vincle" entre el jovent que hi participi.

La competició s'ha presentat aquest divendres al Casal Torreblanca, amb la participació dels regidors de Joventut, Alba Gordó i Oriol Sànchez, i del d'Esports, Francesc Carol. Per a Gordó, la iniciativa referma l'aposta per "un oci diferent que també aporti un valor extra a la ciutat". Per la seva banda, el regidor Carol ha subratllat la col·laboració entre les diferents àrees municipals.

El torneig compta amb el patrocini de les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà, adscrites a la UAB i amb seu a Sant Cugat.

Com serà el torneig?

Cadascun dels equips haurà d'estar format per entre nou i 12 persones, de les quals quatre, com a mínim, hauran de ser noies; és més, tres d'elles hauran d'estar sempre al terreny de joc. Cada conjunt podrà tenir, com a màxim, cinc integrants federats. A més, cal que cada equip tingui un delegat, que haurà de ser una persona major d'edat.

Els enquadraments es faran segons les franges d'edat: per una banda, hi haurà un grup de 1r a 3r d'ESO, que jugarà al camp de Can Magí entre les 21 h i les 00 h; d'altra banda, els de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat disputaran els matxs al camp de futbol de Mira-sol, entre les 22 h i les 01 h.

Els participants rebran una samarreta commemorativa del torneig i un premi per l'equip amb el nom més original, així com un per als conjunts més participatius. Les places són limitades: un màxim de 12 equips per grup. Cada plaça té un preu d'inscripció de 50 euros.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS




Alba Gordó

Crec que és important enmarcar aquesta aposta que tots estem fent per l'oci nocturn. Un oci diferent, que també aporti un valor extra a la ciutat i amb aquesta perspectiva juvenil començar a posar elements sobre la taula que també és un tema que des de l'Ohficina Jove s'està treballant intensament per diversificar l'oci que tenim en aquesta ciutat

Guillem Lardín

El lema no és casualitat, nosaltres també volem que no sigui només un torneig de futbol i punt. Si no que sigui una activitat que tingui el futbol com a vincle o referent per portar nois i noies a aquesta activitat, però que tingui un component social que sigui tan important com anar a jugar a futbol i passar una bona estona aquest dissabte a la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.