Un Sant Cugat femení despistat cau davant el filial de l'AEM Lleida

Les santcugatenques han perdut (1-4) en un duel marcat per les desconnexions i la manca d'encert


  • Comparteix:

El primer equip femení del SantCu ha perdut amb claredat (1-4) davant el filial de l'AEM Lleida en el duel corresponent a la setena jornada del subgrup 1A de Preferent. Les santcugatenques, que han arrancat la temporada amb bones sensacions, han comès diverses errades defensives que les han condemnat davant el conjunt lleidatà, clar aspirant a ocupar la part capdavantera de la competició.

El matx ha començat de cara per a les lleidatanes que, encara en els compassos inicials, s'han avançat amb un penal transformat per Paula Barreira (0-1). Malgrat el gerro d'aigua freda, les noies de Nacho Casanova s'han refet prou bé, però just quan s'estava veient la seva millor versió, han tornat a encaixar un nou gol de penal, també nascut d'una greu desconnexió defensiva (0-2).

Després del pas pels vestidors, el SantCu ha tornat a cometre un penal que les lleidatanes, per mitjà de Laia Ojeda, han aprofitat per encarrilar la segona meitat i, per conseqüent, la victòria (0-3).

Tot i la diferència en el marcador, les santcugatenques no han llençat la tovallola i han continuat generant ocasions de perill molt i molt clares. En aquest sentit, Elisabet Romero ha transformat una diana que servia per fer justícia i que omplia d'esperança l'afició que s'ha acostat a la ZEM Jaume Tubau (1-3).

Ara bé, quan semblava que el SantCu collava i s'aferrava al seu potencial ofensiu, una nova desavinentesa defensiva l'ha condemnat, ja de forma definitiva, a la derrota davant el conjunt lleidatà (1-4).

El tècnic del conjunt santcugatenc, Nacho Casonavo, ha remarcat que "cal treballar mentalment" per tal d'evitar les desconnexions i ha destacat la dinàmica de l'equip que, tot i la derrota, encara ocupa les places puntures de la taula.

Amb tot, la setmana vinent, el SantCu, que per ara acumula quatre victòries i tres derrotes, visitarà el Femení Manu Lanzarote, rival que ocupa la zona intermèdia a la taula de classificació.





Nacho Casanova

Hem de millorar mentalment per tal de no marxar del partit tan fàcilment. Avui era un partit complicat, però penso que, especialment, ens ha faltat encert ofensiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.