Els tècnics santcugatencs Julián Marín i Uri Fernández assoleix l'ascens amb el Nara japonès

El club japonès puja a la tercera categoria del futbol nipó


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Julian Marín i Uri Fernández / Foto: Cedida

D'esquerra a dreta, Julian Marín i Uri Fernández / Foto: Cedida

Els entrenadors santcugatencs de futbol Julián Marín i Uri Fernández han assolit l'ascens amb el Nara Club a la J3 League, tercera divisió del Japó. Els dos entrenadors fa una temporada i mitja que treballen en aquest club professional del futbol japonès i han assolit una fita històrica quan resten dues jornades per acabar la competició. El conjunt de Marín i Fernández tenen opcions de guanyar el campionat de lliga. Tots dos tècnics es van formar al SantCu.

Arribar i moldre. Això és el que han fet el binomi santcugatenc al Japó amb un ascens que servirà per impulsar un projecte que vol seguir escalant esglaons al país asiàtic. Julián Marín com a entrenador i Uri Fernández com a preparador físic han posicionat el Nara en una categoria important. Marín assenyala que "assolir l'ascens suposa un gran canvi per al club i per a la ciutat en tots els sentits". L'entrenador santcugatenc també destaca que "aquest projecte encara no ha tocat sostre i que hem de seguir pujant categories".

De la seva banda, Uri Fernández es mostra molt il·lusionat pels reptes de futur i per la qualitat del projecte. Marín té una àmplia experiència internacional després d'haver entrenat a Tailàndia i Suècia. Fernández viu la seva primera aventura exòtica després d'haver treballat com a preparador físic al Girona. El club està construint una ciutat esportiva per seguir amb l'ambiciós projecte.





Julián Marín

L'ascens suposa un canvi de cobertura mediàtica i amb més pressupost.

Julián Marín

És un projecte amb un potencial molt gran i hem de seguir mirant amunt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.