El SantCu supera al Balaguer en un duel molt disputat i torna al camí de la victòria

Els santcugatencs han sabut competir, fer bona l'avantatge de dos gols del primer temps i es col·loquen en posició d'ascens a la Superlliga Catalana


  • Comparteix:

El SantCu ha superat amb molt d'esforç i mèrit (2-1) al Balaguer en el partit corresponent a la jornada 10 del grup 2 de la Primera Catalana de futbol. Els locals han estat capaços de situar-se dues dianes per sobre en la primera mitja hora de joc, però un gol visitant en la primera acció del segon temps ha complicat l'enfrontament. Tot i això, els homes d'Oriol Alcázar s'han refet, han competit i han sumat tres punts valuosos que deixen a l'equip en posició d'ascens a la nova Superlliga Catalana.

L'inici ha estat força anivellat. Els santcugatencs han intentat apoderar-se del control del joc, però els visitants no s'han arronsat i també han disputat la possessió de la pilota durant diferents trams. Sense crear excessiu perill, els vermell-i-negres s'han acostat més a la porteria contrària, intentant convertir el domini en ocasions reals de gol.

Un gol que ha arribat a pilota aturada, un dels punts forts dels homes d'Oriol Alcázar, després d'un excel·lent control d'Ivan Baudet, a l'interior de l'àrea, i una definició eficient (1-0). Pràcticament en l'acció posterior, l'àrbitre ha assenyalat penal a favor dels locals per unes mans d'un defensor del Balaguer. Ferran Roca no ha perdonat i ha permès que el seu equip arribés al descans amb dos gols d'avantatge (2-0).

A la represa, pràcticament en la primera jugada, el Balaguer ha retallat distàncies gràcies a la punteria de Ramón Bayona (2-1). Això ha donat esperances i ha renovat les forces del conjunt visitant, que ha augmentat la intensitat i ha buscat la porteria de Guillem Nadal amb més insistència.

Malgrat l'ensurt, el SantCu ha sabut refer-se i no s'ha deixat sorprendre. Ha estat capaç de contenir les aproximacions del Balaguer, que ha gaudit d'alguna oportunitat aïllada, i hauria pogut sentenciar amb algun contraatac a les acaballes del duel. El marcador no s'ha mogut i els locals tornen al camí de la victòria en la ZEM Jaume Tubau.

Amb aquest triomf, els santcugatencs se situen quarts, amb 19 punts, i la pròxima jornada visitaran el camp de la Guineueta, setè amb 15.



Oriol Alcázar

Sabem que qualsevol equip et pot guanyar, és una lliga molt competida i difícil. Hem intentat ser forts en defensa perquè teníem l'avantatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.