El santcugatenc Miki Lladó és el nou entrenador del Centre d'Esports Sabadell

El club arlequinat ha fet oficial que el tècnic de 33 anys serà l'encarregat de dirigir el primer equip fins a final de temporada


  • Comparteix:

El Centre d'Esports Sabadell ha oficialitzat que Miki Lladó és el nou entrenador / Foto: Centre d'Esports Sabadell

El Centre d'Esports Sabadell ha oficialitzat que Miki Lladó és el nou entrenador / Foto: Centre d'Esports Sabadell

Miki Lladó, nascut a Sant Cugat, ha estat escollit com a nou tècnic del primer equip de futbol del Centre d'Esports Sabadell fins a final de curs. Els arlequinats, que van destituir a Gabri Garcia dilluns passat, han apostat per un home que acumula quatre temporades a la institució sabadellenca i que, fins ara, actuava com a segon entrenador. La presentació serà dimarts 27 de desembre.

El tècnic va dirigir al Juvenil 'B' arlequinat el 2019, va assolir amb el Juvenil 'A' l'ascens a Divisió d'Honor Juvenil com a campió de lliga i va fer la millor classificació històrica de l'entitat en aquells moments a la màxima categoria del futbol formatiu nacional, quedant en sisena posició. Pel que fa a la feina al primer equip, a part de fer de segon aquest curs, ja va ser entrenador interí durant un breu període de temps la temporada passada.

En aquests moments, el Sabadell es troba en zona de descens al grup 2 de la Primera Federació, és divuitè amb 18 punts i encadena tres desfetes consecutives. El debut del preparador santcugatenc serà el 8 de gener a la Nova Creu Alta davant el Bilbao Athletic, rival directe que es troba una posició per sota a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.