El SantCu es veu superat per un efectiu Mollerussa, líder del grup 2 de Primera Catalana

Els vermell-i-negres han perdut (2-4) davant el conjunt lleidatà

Imatge del matx entre el SantCu i el Mollerussa / Foto: Cugat Mèdia

El SantCu ha perdut (2-4) davant el Mollerussa a la jornada 12 del grup 2 de la Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs han anat sempre a remolc dels lleidatans que han demostrat molta efectivitat de cara a porteria i també perquè són el líder del grup. El primer temps ha finalitzat amb 0 a 1 per als lleidatans. A la represa, els vermell-i-negres han estat més directes en el seu joc, però no ha estat suficient per sumar cap punt. Els d'Oriol Alcázar ocupen la vuitena posició i la propera jornada visiten el camp del Sabadell B, setè classificat.

El SantCu s'ha vist superat des dels primers minuts per un Mollerussa que ha vingut a la ZEM Jaume Tubau a pressionar a camp contrari coneixent l'estil de joc molt marcat santcugatenc, juga des del darrere i amb joc combinatiu. Els vermell-i-negres han tingut dificultats per connectar des de la part defensiva fins a la vessant ofensiva, ofegats per la pressió del rival.

Ben aviat els visitants s'han avançat amb una genialitat d'Adrián Feliz, que de perfecta vaselina des del mig del camp, ha superat el porter Manel. El matx ha seguit per la mateixa dinàmica amb un Mollerussa ben plantat al terreny de joc. Amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans.

A la represa, només sortir de vestidors, golàs de Jofre Graells amb un bon xut. El 0 a 2 ha deixat estabornit els santcugatencs. El tècnic, Oriol Alcázar, ha mogut la banqueta i l'entrada del darrer fitxatge, Mulero, ha estat un autèntic revulsiu per banda dreta. Per aquella zona s'ha cuinat el gol local, obra de Mario Manso. Un quart d'hora per acabar i tot obert.

La diana clau ha arribat al miunt 80, quan novament Adrian Felis, ha fet el tercer aprofitant una errada en sortida de pilota santcugatenca. El temps d'afegit ha servit per posar emoció al matx. El jugador del SantCu Toni Hernández ha posat el 2 a 3, però el visitant Taiwo ha marcat el quart per certificar el triomf lleidatà a la ZEM Jaume Tubau.

El tècnic del SantCu, Oriol Alcázar, creu que l'encert a les àrees ha estat determinant a la derrota.