Segell santcugatenc a la Kings League de Piqué i Ibai

Sis jugadors amb vincles amb Sant Cugat participen en la competició que ho està petant a Twitch


  • Comparteix:

Carlos Torrentbó, un dels sis jugadors vinculats a Sant Cugat que juguen a la Kings League / Foto: cedida

Carlos Torrentbó, un dels sis jugadors vinculats a Sant Cugat que juguen a la Kings League / Foto: cedida

La Kings League és un dels fenòmens del moment entre els aficinats del futbol, i té segell santcugatenc. Es tracta d'una competició organitzada per l'streamer Ibai Llanos i l'exfutbolista del Barça Gerard Piqué que repensa el futbol, amb noves regles i un caràcter desenfrenat i que s'emet els diumenges a la tarda a la plataforma Twitch. D'entre els membres dels 12 equips que participen a la lliga, n'hi ha sis que són de Sant Cugat o tenen vincles amb entitats esportives de la ciutat. Cugat Mèdia ha parlat amb ells, que han admès que s'estan enfrontant a una dimensió mediàtica a la qual no estaven acostumat. Ara bé, coincideixen a posar en valor que està sent una experiència 'magnífica'.


Carlos Torrentbó i Lluc Riera, dos davanters a l'equip del Kun Agüero

És una de les sensacions de les primeres setmanes de competició. Carlos Torrentbó milita a Kuniesports, l'equip de presideix Sergio 'el Kun' Agüero i ha marcat dos gols en les tres primeres jornades; de fet, ha estat designat un cop com el millor jugador del partit. En declaracions a Cugat Mèdia, ha explicat que "està sent una experiència increïble pel fet de poder jugar amb futbolistes professionals, amb entrenadors que han viscut del futbol". A més, ha celebrat l'acollida que està tenint la iniciativa: "Està sent immillorable", ha dit el santcugatenc, que també és integrant del Valldoreix FC de Segona Catalana.

L'equip del Kun Agüero compta amb un altre santcugatenc en les files: Lluc Riera, que actualment s'està recuperant d'una lesió. Preguntat per l'experiència, ha destacat el fet de comptar amb serveis propis dels conjunts professionals, com fisioterapeutes, equips de comunicació i tècnics. Sobre el seu conjunt ha dit que és "un equip molt complet i professional, on la majoria de jugadors han estat molts anys a l'elit".

Kuniesports, on també juga l'exblaugrana (i també exmadridista) Javier Saviola, ha guanyat dos dels tres primers partits de la lliga i es troba a la part alta de la classificació.



Aleix Ripol, del futbol sala a defensar els colors d'Ibai Llanos

Riera i Torrentbó s'han enfrontat aquest cap de setmana a un altre santcugatenc, Aleix Ripol, de l'equip d'Ibai Llanos, el Porcinos FC. Ripol és jugador de futbol sala, durant anys ha jugat a l'Olimpyc Floresta i fa un any va mudar-se a Itàlia. Fa un parell de mesos, el seu equip, el Bovalino de segona divisió italiana, va rescindir el seu contracte i va tornar a casa. Però quan es tanca una porta, s'obre una finestra, i és llavors quan va sorgir l'oportunitar de participar en la Kings League.

Ripol ha admès que encara no es troba al 100% i que s'està adaptant al joc: "El terreny, les dimensions; tot és diferent que al futbol sala i m'he d'acabar d'acostumar", ha explicat. També ha dit que, encara que a la graderia no hi caben molts aficionats, quan juga té sempre molt present que a través de les pantalles l'està veient molta gent.

L'equip de Ripol és un dels més seguits pels aficionats per la seva vinculació amb l'Ibai Llanos. El primer partit de Porcinos FC va tenir un pic d'espectadors de 900.000 persones a Twitch, entre tots els canals oficials que el van retransmetre. Ara bé, el rècord s'ha trencat en el partit d'aquest cap de setmana entre Kuniesports i Porcinos FC, amb un pic d'1,37 milions d'espectadors. Va ser en aquest matx quan es va revelar la identitat del Joker, un jugador secret emmascarat de Kunisports que va resultar ser el mateix Kun Agüero, que va jugar el partit i fins i tot va marcar gol.

Xavi Morales i Marc Galvany, 'aniquiladors' de Juan Guarnizo

Aniquiladores FC és l'equip de l'streamer mexicà Juan Guarnizo i a les seves files hi ha dos santcugatencs: el porter Xavi Morales -jugador del Mira-sol Baco- i el migcampista Marc Galvany -integrant de la Grama. Morales ha explicat que, malgrat que el president de l'equip viu a Mèxic i que no han coincidit presencialment, tenen com contacte amb ell i que abans de cada entrenament i partit els truca per animar el grup.

Morales i Galvany han guanyat aquest cap de setmana el seu primer partit, contra El Barrio.



Jacobo Fernández: dos gols, una assistència i un MVP en tres jornades

El Barrio és l'equip del creador de continguts Adri Contreras. El conjunt compta amb un dels millors jugadors de les primeres jornades de la Kings League: Jacobo Fernández. El davanter ha marcat dos gols, ha repartit una assistència i ha guanyat un premi al millor jugador del partit. No viu a Sant Cugat, però des de fa any és jugador del Valldoreix FC. Sobre la participació en aquesta iniciativa, ha dit que està sent una experiència "increïble".

També ha celebrat poder compartir competició amb el també verd-i-blanc Carlos Torrentbó. Ambdós han assenyalat que cada setmana estan pendents que els partits que disputen amb el Valldoreix FC i a la Kings League no se solapin. Malgrat l'esforç extra que han de fer, apunten que tot plegat "està valent molt la pena".




Carlos Torrentbó

És una experiència molt bonica. És un format nou, innovador per tothom i està enganxant molt a la gent. I com a jugador està sent una experiència molt bonica, el poder compartir camp amb ex-jugadors de primera divisió, inclús entrenadors que han viscut del futbol és una meravella.

Aleix Ripol

És un ambient totalment diferent al que havíem viscut qualsevol de nosaltres. Al final t'has d'acostumar, jo al menys pel terreny de joc, que no és el mateix que el del futbol sala, les dimensions... És viu d'una manera molt diferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.