Victòria in extremis del Sant Cugat femení davant el Pallejà

Les santcugatenques han guanyat (4-3) amb dos minuts finals màgics que han capgirat el marcador

Victòria del Sant Cugat Femení davant el Pallejà / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del SantCu ha superat in extremis (4-3) el Pallejà en el partit corresponent a la quinzena jornada del subgrup 1A de Preferent. El partit ha tingut un ritme alt, amb bona circulació de pilota i una alta intensitat per part de tots dos conjunts i s'ha decidit a les àrees. Eli, amb un pòquer de gols, ha marcat la diferència en un duel trepidant amb els dos gols de la remuntada al 97' i el 98' i bogeria col·lectiva al camp i a la graderia. Amb aquest triomf, l'equip de Nacho Casonava se situa líder del grup i la jornada vinent visita el camp de l'AEM B, tercer classificat.

Partit amb un inici igualat, tots dos equips han intentat tenir la pilota i el control del joc. El partit ha tingut anades i vingudes constants, sobretot a l'inici del matx. Al minut 10 s'han avançat les visitants amb un bol gol de Salomé Navalon. El partit ha continuat igualat, no hi ha hagut ocasions clares en els primers vint-i-cinc minuts més enllà del gol, però el Sant Cugat s'ha anat assentant al partit a poc a poc i ha tingut més control de pilota. Al minut 27, en una bona de recuperació de les locals, Carlota ha conduït la transició ofensiva i amb una bona passada a l'esquerra ha fet l'assistència a Eli Romero que ha creuat la pilota i ha igualat el matx (1-1).

El partit ha continuat molt igualat fins al final de la primera part. Les bones pressions altes de tots dos equips han dificultat molt la circulació de pilota i la generació de joc ofensiu. Quan faltaven un minut per al descans, en una falta directa, la jugadora Mireia Lluch ha fet un gran gol superant la portera local. Amb el (1-2) s'ha arribat al descans.

El segon temps ha millorat el Sant Cugat alliberant més a Eli i un parell d'ajustos tàctics al mig del camp han provocat que les vermell-i-negres tornessin a dominar el mig del camp, i per tant a tenir més control de la possessió. Hi ha hagut poques ocasions i moltes interrupcions. Una falta rebuda a la frontal de l'àrea a favor de les locals l'ha picat Eli i no ha fallat. Golàs per l'escaire esquerre i empat a dos (2-2). L'empat li ha assentat bé al Sant Cugat que ha tingut més la pilota i ha generat més ocasions.
El Sant Cugat ho ha continuat intentant, però sense encert. En una jugada de córner en contra de les vermell-i-negres, no han defensat bé i el Pallejà ha aconseguit rematar i s'ha tornat a avançar en el marcador (2-3). Quan semblava que el partit estava dat i beneït, en dos minuts màgics el Sant Cugat ha capgirat el marcador amb gols. El primer en una pilota penjada a l'aire, Eli, s'ha llençat en planxa per rematar amb la punta del peu per fer l'empat a 3. En la següent acció, una falta lateral forçada per Gemma a l'extrem esquerre ha rematat Eli per fer el gol de la victòria i certificar el seu particular pòquer (4-3).

El tècnic, Nacho Casanova, ha destacat la importància d'aquests tres punts amb la derrota de l'Igualada. "El pròxim partit és molt important i anar amb quasi un ple de victòries a la segona volta, ens fa anar amb més confiança. És cert que avui teníem set baixes, però no és excusa per aquest partit perquè crec que l'hauríem d'haver resolt molt millor".

El conjunt de Nacho Casanova que s'ha endut tres punts importantíssims i segueixen líders de grup.

Nacho Casanova

El pròxim partit és molt important i anar amb quasi un ple de victòries a la segona volta, ens fa anar amb més confiança. És cert que avui teníem set baixes, però no és excusa per aquest partit perquè crec que l'hauríem d'haver resolt molt millor.