El SantCu guanya amb solvència davant el Manu Lanzarote i ja pensa en la fase d'ascens

Les santcugatenques han guanyat amb solvència (7-2) al Manu Lanzarote davant la seva afició

Imatge durant l'enfrontament del Sant Cugat femení / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del SantCu ha superat amb solvència (7-2) el Manu Lanzarote en el partit corresponent a la jornada 17 del subgrup 1A de Preferent. Partit vibrant en què en els primers deu minuts hi ha hagut quatre gols i després el SantCu ha fet seu el partit amb un ritme alt, bona circulació de pilota i una alta intensitat per part de les locals. Les vermell-i-negres han acabat els 90 minuts amb molt bones sensacions i l'objectiu complert d'estar entre les tres primeres per assolir la fase d'ascens.

Inici fulgurant de matx per part de tots dos conjunts, les santcugatenques al cap de 30 segons han inaugurat el marcador (1-0) amb una gran jugada per banda esquerra que ha definit Eli dins de l'àrea després d'una bona centrada. Els primers cinc minuts han sigut molt intensos, els dos equips han anat a buscar el gol i les visitants han fet un gran gol des de fora l'àrea de la mà de Rosario Marquez. El Sant Cugat ha pressionat molt bé la sortida de pilota de les de Terrassa, i en una bona recuperació dins de l'àrea, Marta Feliu, ha fet la passada de la mort cap a Ariadna que ha rematat a plaer. Però el partit ha semblat un mirall, perquè dos minuts més tard ha arribat un altre gol de les visitants de la mateixa manera, en una recuperació dins de l'àrea d'Ana Hernández i ha tornat a empatar el partit (2-2).

Amb una gran acció d'estratègia, amb quatre passades seguides arran de terra, ha arribat el gol de Carme Peirau amb la cama esquerra (3-2). El partit ha tingut moltes ocasions clares de gol, on tots dos conjunts han fallat davant de la porteria a la primera meitat. El partit ha continuat igualat, però el SantCu ha sigut superior a mesura que anaven passant els minuts i en una bona acció col·lectiva ha arribat el doblet d'Eli (4-2).

En un gran contraatac, en què Ari ha rebut d'esquenes i ha donat la passada a Eli, la número 3 del Sant Cugat ha retallat a la portera i a porteria buida ha fet pujar el cinquè gol al marcador i el seu particular hat-trick. Amb el (5-2) ha finalitzat els primers 45 minuts.
La segona meitat no ha tingut gaire història, ha seguit el guió de la primera. El Sant Cugat amb la possessió i el domini de la pilota i s'han limitat a mantenir la distància en el marcador i intentar augmentar-la en alguna acció puntual. La bona circulació de pilota de les locals s'ha mantingut durant tota la segona part i d'aquesta manera han sabut defensar-se molt bé. Ari dins de l'àrea petita ha fet el sisè gol del partit (6-2) que ha deixat totalment sentenciat el partit. A la segona part, Nacho Casanova, s'ha dedicat a donar minuts i fer rotacions a les jugadores que no han tingut tant protagonisme durant la temporada. El setè i definitiu gol l'ha marcat Ari, que ha fet el seu particular hat-trick de vaselina amb la portera avançada. El marcador final ha estat de (7-2).

El tècnic del SantCu femení, Nacho Casanova, ha explicat que l'objectiu a partir d'ara és ascendir: "l'objectiu en les últimes quatre jornades de la lligueta és lluitar fins al final, que l'any passat el Cornellà va pujar massa aviat i no ho vam poder lluitar. Serà molt complicat, hi haurà molts enfrontaments durs i l'objectiu és ascendir. Sabem que podem guanyar contra qualsevol, però hem d'estar totes molt ficades en tot moment".

Nacho Casanova

L'objectiu en les últimes quatre jornades de la lligueta és lluitar fins al final, que l'any passat el Cornellà va pujar massa aviat i no ho vam poder lluitar. Serà molt complicat, hi haurà molts enfrontaments durs i l'objectiu és ascendir. Sabem que podem guanyar contra qualsevol, però hem d'estar totes molt ficades en tot moment.